Valikko
Office365

Pari- ja perheterapia

Tarjoamme pariterapiaa ja tukea erovanhemmuuteen, lue alla olevista linkeistä tarkemmin eri terapiamuodoista:

Tunnekeskeinen pariterapia sopii pariskunnille, jotka ovat motivoituneita työskentelemään parisuhteen parantamiseksi. Tavoitteena on tutkia parisuhteen negatiivista vuorovaikutuskehää ja saada se pysähtymään. Tavoitteena on myös oppia uusia tapoja vuorovaikutukseen ja saada aikaan pysyvä muutos parisuhteessa. Lue lisää!

Voimavarakeskeisen pari- ja perheterapian tavoitteena on perheen haitallisten vuorovaikutuskuvioiden muuttuminen. Voimavarakeskeisten perheterapeuttisten keskustelujen avulla jaetaan kokemuksia, tullaan kuulluksi ja löydetään ymmärrystä vuorovaikutuskuvioihin. Hyvin keskeistä on löytää vahvuuksia parisuhteesta tai perheestä ja positiivista näkökulmaa ja voimavaroja arkeen. Lue lisää!

Erovanhemmuuden tukeminen ja eron jälkeinen työskentely yksilökäynteinä. Työote erovanhemmuuden tukemisessa on sovitteleva, sopimuksiin pyrkivä ja psykoedukatiivinen tunnetason työskentelyä unohtamatta. Yksilökäynnit, konsultaatiot ja muu eroon liittyvä tuki räätälöidään tilanteen mukaan. Lue lisää!

 

Lisätietoa pari- ja perheterapiasta, hintatiedustelut ja ajanvaraukset puh. 020 795 9250 tai nina.kauppinen(at)medishare.fi.