Hanna Tuomisto

Neuropsykologian erikoispsykologi

Olen neuropsykologian erikoispsykologi ja työskentelen pääasiallisesti aikuisten, nuorten ja yli 12-vuotiaiden lasten kanssa. Käynnit toteutuvat vastaanotolla sekä tilanteesta riippuen koulussa tai muussa asiakkaan arjen ympäristössä ja/tai etäkäynteinä.

Työssäni lähtökohtina ovat asiakkaan näkemyksen kunnioittaminen, laaja-alainen näkemys tilanteesta ja monipuolisten menetelmien hyödyntäminen. Koen tärkeänä kunkin asiakkaan yksilöllisen tilanteen kartoittamisen ja ongelmien kokonaisvaltaisen lähestymisen tämän perusteella. Neuropsykologina olen työskennellyt muun muassa neuropsykiatristen oirekuvien (esim. autismikirjo, adhd), oppimisvaikeuksien, neurologisten sairauksien (esim. epilepsia) ja aivovammojen parissa.

Lisäksi opiskelen parhaillaan kognitiiviseksi psykoterapeutiksi ja valmistun joulukuussa 2023. Käytän terapiatyössäni integratiivisesti eri menetelmiä riippuen asiakkaan tarpeista. Hyödynnän terapiassa erikseen sovittaessa myös hypnoosia. Tällä hetkellä en valitettavasti voi ottaa uusia psykoterapia-asiakkaita.