Arja Lindell

Neuropsykologian erikoispsykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti

Kliinistä psykologin työtä olen tehnyt yli 30 vuotta. Työnkuvaani kuuluu neuropsykologinen kuntoutus, psykoterapia ja tuki-/ohjauskeskustelut aikuisasiakkaiden kanssa. Annan myös työnohjausta neuropsykologiseen kuntoutukseen liittyen. Työtapani ovat myös saaneet vaikutteita 3 vuotisesta neuropsykoterapian, 1 vuotisesta kliinisen hypnoterapian, EMDR I ja II koulutuksista sekä muista täydennyskoulutuksista. 

Asiakkaillani on usein taustalla elämänkriiseja, kuten sairauksia, vammoja, uupumista, traumoja tai mielenterveyteen liittyviä ongelmia. Osalla asiakkaitani on haasteita arjen hallinnassa tarkkaavuusongelmien tai muiden neuropsykiatristen häiriöiden vuoksi. Olen pitkään työskennellyt neurologisten asiakkaiden kanssa, mutta myös asiakkaiden kanssa, jotka hakevat apua masennukseen, ahdistukseen, sopeutumishäiriöön tai pakko-oireisiin. 

Näen kuntoutuksen / terapian yhteistyössä tapahtuvana prosessina, jossa tavoitteena on tukea asiakasta löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisuja vointinsa ja elämänlaatunsa kohentamiseksi. Työskentelemme kohti yhteisesti sovittuja tavoitteita.

Tarjoan palveluja myös Kelan vaativan kuntoutuksen psykoterapia ja neuropsykologisen kuntoutuksen asiakkaille.

Vastaanottoni on täynnä, en voi ottaa vastaan uusia kuntoutusasiakkaita tällä hetkellä.