Referenssit

Matias Hemmilä -kasvokuva

Matias Hemmilä
Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Turku

"Medishare on ollut hyvä vaihtoehto toimia lääkärinä yksityisellä puolella. Voin itse keskittyä siihen mitä parhaiten osaan, ja aikaa jää enemmän minulle tärkeille asioille. Medishare mahdollistaa tämän hoitamalla sopimukset, luvat ja talousasiat. Lisäksi työsuhde-edut ja ystävällinen sekä helposti lähestyttävä henkilökunta ovat yhtiön vahvuuksia."

Anne Hillamaa -kasvokuva

Anne Hillamaa
Erikoistuva lääkäri, keuhkosairaudet ja allergologia
Helsinki

"Liityin Medishareen jo muutama vuosi sitten, ja olen ollut päätökseeni pelkästään tyytyväinen. Voin keskittyä täysillä omaan työhöni lääkärinä, kun taloushallinnon, lupa-asiat ja paperihommat hoitaa puolestani näiden alojen ammattilainen. Iso plussa myös Medisharen kautta avautuvista sijoitusmahdollisuuksista!"

Sami Kajander -kasvokuva

Sami Kajander
Radiologian erikoislääkäri
Turku

"Olen pitkään käyttänyt Medisharen palveluja ja asiointi yrityksen kanssa on aina sujunut mutkattomasti. Järjestelmät toimivat hyvin ja henkilökohtaista palvelua saa aina kun sitä tarvitsee. Sijoitustoiminta ja lomaosakkeet ovat mukava lisä."

Konsta Kuusento -kasvokuva

Konsta Kuusento
Yleislääkäri
Turku

"Medisharella yksityisvastaanoton laskuttamisen aloitus on ollut yksinkertaista, nopeaa ja vaivatonta. Olen erittäin tyytyväinen palvelun laatuun."

Keijo Mäkelä -kasvokuva

Keijo Mäkelä
Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Turku

"Pidin aikaisemmin vastaanottoa yksityisenä ammatinharjoittajana. Medisharen kautta työskentely on todella paljon vaivattomampaa. Palvelu toimii upeasti, ja kysymyksiin saa vastauksen huippunopeasti. Asiantuntijatehtävät sopimuksineen hoituvat myös näin kätevimmin."

Petri Mäkelä -kasvokuva

Petri Mäkelä
Gastroenterologian ja sisätautien erikoislääkäri
Turku

"Medishare on helppo ja turvallinen tapa ammatinharjoittelijalle harjoittaa ammattiaan. Uusi henkilöstörahasto tuo taloudellista turvaa tuleville vuosille. Lisäksi vastaanoton kirjanpito hoituu luontevasti ja helposti Medisharen kautta."

Pirjo Mäntylä -kasvokuva

Pirjo Mäntylä
Kardiologi, sisätautien erikoislääkäri
Joensuu

"Halutessani siirtyä pitämään yksityis­vastaanottoa löysin Medisharen. Teimme sopimuksen, ja Medishare hoiti sujuvasti luvat ja sopimukset kuntoon. Samalla järjestyivät vakuutukset, tilinpito ja palkka-asiat. Olen hyvin tyytyväinen. Minä voin keskittyä täysillä potilastyöhön."

Tuomas Paana -kasvokuva

Tuomas Paana
Kardiologian erikoislääkäri
Turku

"Olen käyttänyt Medisharen palveluja jo usean vuoden ajan ja Medishare huolehtii puolestani kaikista yksityisvastaanottoon liittyvistä talous- ja lupa-asioista. Toimistolla palvelu on ollut aina ystävällistä, nopeaa ja tehokasta. Tämän helpompaa vastaanoton pitäminen ei voi olla."

Tiina Viitanen -kasvokuva

Tiina Viitanen
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Turku

"Medishare hoitaa puolestani kaikki ammattiini liittyvät raha-asiat. Itselläni ei riittäisi aikaa eikä jaksamista taloushallinnon kuvioiden opetteluun eikä hoitamiseen. Tarvittaessa saan aina nopeasti selkeitä vastauksia talousasioihin liittyviin kysymyksiini. Olen ollut todella tyytyväinen saamaani ammattitaitoiseen palveluun."

Henkilökuva (tyhjä)

Sinä?


"Hoidamme sinunkin paperityöt puolestasi ja voit keskittyä lääkärin työhösi! Ota yhteyttä!"