Neurologi Anna Brück luottaa ammattilaisiin

Neurologi Anna Brück

Ammattilaiselta asiat sujuvat paremmin ja nopeammin kuin maallikolta. Näin ajattelee myös neurologian erikoislääkäri Anna Brück, joka lähti mukaan Medisharen toimintaan ja siirsi yksityisvastaanottonsa taloushallinnon asiantuntijoiden hoidettavaksi.

VUODEN 2015 joulukuussa neurologiksi valmistunut Anna Brück kertoo pitkään suunnitelleensa yksityisvastaanoton aloittamista heti erikoislääkärin paperit saatuaan. Taloushallintoon liittyvät velvollisuudet kuitenkin askarruttivat hänen mieltänsä.

– Itselläni ei ole minkäänlaista kokemusta taloushallintoon liittyvistä asioista eikä myöskään aikaa niiden opetteluun. Pelkäsin, että ylimääräiset paperityöt kävisivät turhan raskaiksi varsinaisen työni ohella, Brück kertoo.

Kiireistä neurologia mietityttäneet ongelmat kuitenkin ratkesivat, kun hän kuuli työtovereiltaan Medisharen toiminnasta ja palveluista.

– Minun ei nyt tarvitse murehtia kirjanpitoon, verotukseen tai eläkemaksuihin liittyvistä asioista, sillä Medishare hoitaa ne puolestani. Yrityksellä on takanaan yli 20 vuoden kokemus taloushallinnosta, joten voin luottaa siihen, että asiat hoituvat parhaalla mahdollisella tavalla. Itse voin keskittyä pelkästään potilaideni hoitoon, helmikuussa oman yksityisvastaanottonsa aloittanut Brück kertoo.

– Kattavien talouspalveluiden lisäksi Medishare tarjoaa työntekijöilleen ja osakkailleen myös useita hyvinvointiin, virkistykseen ja kouluttautumiseen liittyviä etuja, jotka nekin kieltämättä kiinnostivat, Brück lisää.

Vapaa-aika tärkeää

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä kokopäiväisesti työskentelevä Brück arvostaa vapaa-aikaa, joka lääkäreillä on usein tiukassa. Hän kertoo itse vähentäneensä päivystyksiä voidakseen olla enemmän perheensä parissa.

– Nyt päivystyksistä vapautunutta aikaa ei kulu paperitöihin, joten ehdin olla enemmän lasteni kanssa ja harrastaa. Itseään ei pidä kuormittaa liikaa, eikä kaikkea kannata tehdä itse.

Omaa jaksamistaan Brück pitää yllä liikkumalla aktiivisesti.

– Pelaan tennistä, käyn kuntosalilla ja talvella laskettelen. Pidän myös lenkkeilystä. Parhaillani treenaan elämäni ensimmäistä maratonia varten. Riittävästä vapaa-ajasta kannattaa pitää kiinni, sillä se lisää hyvinvointia monin tavoin. Ilman Medisharen tarjoamia palveluita en todennäköisesti olisi vielä tässä elämänvaiheessa aloittanut omaa yksityisvastaanottoa, yhteistyöhön tyytyväinen Brück sanoo.


Medishare Oy on valtakunnallinen yksityisen terveydenhuollon ja sairaanhoidon piirissä toimivien ammattilaisten yhdessä omistama yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen laajat taloushallintopalvelut ja edullisia vaihtoehtoja vapaa-ajanviettoon. Medisharen toimintaan liittyminen ei edellytä rahallista panostusta.