Turvallinen ja tehokas vaihtoehto ammatinharjoittajuudelle

Kari Isotalo

- enemmän aikaa perheelle ja harrastuksille

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Kari Isotalo harrastaa vapaa-ajallaan lentopalloa 2–3 kertaa viikossa. Intohimoinen lentopalloilija liittyi reilu 3 vuotta sitten mukaan Medishare Oy:n toimintaan, ja yrityksen työntekijänä hän saa useita yksityisvastaanottoa pitävän lääkärin kiireistä arkea helpottavia etuja.

Kari Isotalo on harrastanut aktiivisesti lentopalloa 15-vuotiaasta lähtien ja pelannut ykkös- kakkossarjatasolla usean vuoden ajan. Nykyään ikämiessarjoissa pelaava Isotalo on voittanut lentopallossa useita SM-mitaleja ja on myös vuoden 2006 beach volleyn 35-vuotiaiden suomenmestari.

– Liityttyäni mukaan Medisharen toimintaan perheelle ja harrastuksille jää enemmän aikaa. Asiantunteva organisaatio pitää huolta taloushallinnostani, ja minä ehdin nauttia vapaa-ajastani, Isotalo toteaa tyytyväisenä.

Vähemmän paperitöitä

Kari Isotalo työskentelee Turun yliopistollisen keskussairaalan traumaosaston vastuualuejohtajana ja osastoylilääkärinä. Virkatyönsä ohella hän pitää aktiivista yksityisvastaanottoa eri toimipisteissä.

Medishare Oy hoitaa lääkärin puolesta verojen ennakkoperinnän ja maksut, eläkemaksut, tarvittavat luvat, sopimukset ja vakuutukset sekä kirjanpitoon ja palkkahallintoon liittyvät tehtävät. Näin lääkäri voi itse keskittyä asiantuntijatyöhön.

–Työskentelin itsenäisenä ammatinharjoittajana parikymmentä vuotta. Verojen maksu ja kirjanpitoasiat aiheuttivat paljon paperitöitä, jotka toivat lisätunteja työpäivään. Medishareen liittyminen helpotti työtäni, Isotalo kertoo.

Lääkäreiden perustama yritys

Medisharen palvelu on turvallinen ja tehokas vaihtoehto yksityisellä sektorilla työskenteleville terveydenhuollon ammattilaisille.

– Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme yhteiskunnan vaatimusten ja ammattilaisten tarpeiden mukaisesti, Medisharen hallintopäällikkö Jenni Suonketo kertoo.
Kolme neurologia perustivat Medishare Oy:n vuonna 1992. Nimi oli aluksi Turun Päänsärkykeskus Oy. Osakkaiden määrä on vähitellen lisääntynyt, ja yrityksen toiminta on laajentunut merkittävästi. Nykyään noin sadan terveydenhuollon ammattilaisen yhdessä omistama asiantuntijaorganisaatio tarjoaa laadukkaita taloushallintopalveluja, joiden avulla ammattilaiset voivat tehokkaammin hyödyntää työstään saamaansa korvausta.

– Lääkärin omista tarpeista lähtevä yksilöllinen ja joustava palvelu on merkittävä etu. Lisäksi on tärkeää työskennellä yrityksessä, joka on vakavarainen, kotimainen ja kokonaan työntekijöidensä omistama, Isotalo korostaa.


Medishare Oy on kotimainen ja vakavarainen yritys, jonka omistaa noin sata terveydenhuollon itsenäistä ammatinharjoittajaa. Valtakunnallinen yritys tarjoaa työntekijöilleen kattavat taloushallintopalvelut sekä useita vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyviä etuja. Medisharen toimintaan liittyminen ei edellytä rahallista panostusta.