Medishare Oy

Medishare Oy on valtakunnallinen yksityisen terveydenhuollon ja sairaanhoidon piirissä toimivien ammattilaisten yhdessä omistama yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen laajat taloushallintapalvelut ja edullisia vaihtoehtoja vapaa-ajanviettoon.

Turvallinen ja vaivaton vaihtoehto ammatinharjoittajuudelle!

Medishare Oy:n työntekijänä voit mm. toimia yksityisillä lääkäriasemilla ympäri Suomen, tehdä ostopalvelua julkiselle sektorille, pitää asiantuntijaluentoja ja –koulutuksia eri organisaatioille. Medisharen toimintamalli on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto yksityissektorilla työskentelyyn ja tarjoaa enemmän etuja kuin itsenäisenä ammatinharjoittajana toimiminen.

Medishare on yksilöllinen, kotimainen ja joustava

Osakkaita Medisharessa on reilu 280. Toimimme valtakunnallisesti ja osakkaita meillä on mm Turusta, Tampereelta, Helsingistä, Porista ja Kuopiosta. Toimistomme sijaitsee Turussa.

Medisharen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö Turussa tarjoaa neuropsykologin, kipupsykologin, kuntoutuspsykologin, psykoterapeutin, pariterapeutin ja työnohjauksen palveluja yksityisille, yrityksille ja julkishallinnon asiakkaille. 

 

Taloushallinnon palvelut

Medisharen toimintamalli on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto yksityissektorilla työskentelyyn ja tarjoaa enemmän etuja kuin itsenäisenä ammatinharjoittajana toimiminen.

Siirry sivustolle

Kuntoutus ja tutkimus

Medisharen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö Turussa tarjoaa neuropsykologin, kipupsykologin, kuntoutuspsykologin, psykoterapeutin, pariterapeutin ja työnohjauksen palveluja.

Siirry sivustolle