Taloushallintopalvelut terveydenhuollon ammattilaisille

Medishare Oy on valtakunnallinen yksityisen terveydenhuollon ja sairaanhoidon piirissä toimivien ammattilaisten yhdessä omistama yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen laajat taloushallintapalvelut ja edullisia vaihtoehtoja vapaa-ajanviettoon. Yrityksemme tarjoamat palvelut ovat yksilöllisiä ja joustavia, ja olemme täysin kotimainen yritys.

Medishare Oy:n työntekijänä voit mm. toimia yksityisillä lääkäriasemilla ympäri Suomen, tehdä ostopalvelua julkiselle sektorille, pitää asiantuntijaluentoja ja –koulutuksia eri organisaatioille. Medisharessa yhdistyvät yrittäjän ja palkansaajan edut. Hoidamme verojen ennakkoperinnän ja maksut sekä eläkemaksut automaattisesti palkanmaksun yhteydessä.

Medisharen toimintaan liittyminen ei edellytä rahallista panostusta.

Hallinto-ryhmäkuva

Turvallinen ja vaivaton vaihtoehto ammatinharjoittajuudelle

Meillä voit keskittyä lääkärin työhösi - me hoidamme puolestasi työsi edellyttämät palvelut, luvat, sopimukset ja vakuutukset keskitetysti, sekä kirjanpidon ja palkkahallintoon liittyvät tehtävät. Medisharen toimintamalli on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto yksityissektorilla työskentelyyn ja tarjoaa enemmän etuja kuin itsenäisenä ammatinharjoittajana toimiminen.

Lue lisää lääkäreiden kokemuksista Medisharessa!

OTA YHTEYTTÄ - KYSY LISÄTIETOA:

Hallinnon yhteystiedot

 

Jenni Suonketo

Toimitusjohtaja 0400 627 721 etunimi.sukunimi@medishare.fi
 

Kati Pohjola

Hallintovastaava 040 5622 024 etunimi.sukunimi@medishare.fi
 

Johanna Rinne

Talousvastaava 040 5663 111 etunimi.sukunimi@medishare.fi