Kuntoutus ja tutkimus 

Turun tutkimus- ja kuntoutusyksikkömme tarjoaa neuropsykologien, psykoterapeuttien, psykologien ja työnohjaajien palveluita yksityisille, yrityksille ja julkishallinnon asiakkaille. Tarjoamme yksilö- ja ryhmämuotoista lääkinnällistä kuntoutusta, kuten neuropsykologista kuntoutusta, kipupsykologin ja kuntoutuspsykologin vastaanottoa ja aikuisten psykoterapiaa sekä teemme neuropsykologisia tutkimuksia aikuis- ja lapsiasiakkaille. Tarjoamme myös työnohjausta.

Olemme Kelan vaativaa lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja seuraavilla terapia-aloilla: neuropsykologinen kuntoutus ja psykoterapia.

Varaa aika neuropsykologiseen tutkimukseen tai tiedustele vapaita kuntoutuspaikkoja Medisharen toimistosta puhelimitse 020 7959 250, sähköpostitse info@medishare.fi tai yhteydenotto-lomakkeella.

Lue lisää

Kuvituskuva - Psykoterapia

Mitä neuropsykologia on?

Neuropsykologia on yksi psykologian sovellusaloista, joka tutkii aivotoiminnan häiriöiden vaikutuksia ihmisen henkiseen toimintakykyyn, kuten oppimiseen ja käyttäytymiseen, sekä kuntouttaa niiden aiheuttamia muutoksia.

Lue lisää

Neurospsykologinen tutkimus -kuvituskuva

Neuropsykologinen tutkimus

Neuropsykologinen tutkimus on aiheellinen silloin, kun sairaus, vamma tai kehityksellinen häiriö aiheuttaa haittaa työ- tai opiskelukyvylle ja/tai arjen toimintakyvylle. 

Lue lisää

Kuvituskuva - Neuropsykologinen kuntoutus

Neuropsykologinen kuntoutus

Neuropsykologisen kuntoutuksen tarkoituksena on tukea aivovamman tai –sairauden aiheuttamien toimintakykymuutosten kanssa elämistä. Tavoitteina voivat olla esimerkiksi työkyvyn palautuminen ja itsenäisen toimintakyvyn tukeminen. Teemme Kelan vaativaa lääkinnällistä neuropsykologista kuntoutusta.

Lue lisää

Varakuva 3

Lapset ja nuoret

Lasten ja nuorten palveluihimme kuuluvat sekä neuropsykologinen tutkimus että neuropsykologinen kuntoutus.

Lue lisää

Kuvituskuva - Lasten neuropsykologia

Psykologipalvelut

Psykologimme tarjoavat kognitiivisia tutkimuksia, tunne-elämän tutkimuksia sekä psykologien keskustelukäyntejä.

Lue lisää

Kuvituskuva 7

Työnohjaus

Työnohjauksessa ohjattava tutkii, arvioi ja kehittää oman työnsä tekemiseen liittyviä asioita koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjausta voidaan hyödyntää kaikilla toimialoilla työntekijän ammatista tai tehtävästä riippumatta. Kliinisen neuropsykologian työnohjaajapätevyyden omaavat työnohjaajamme ovat erikoistuneet ohjaamaan neuropsykologisia asiakas- ja potilastapauksia.

Lue lisää

Kuvituskuva - Neuropsykologia

Psykoterapia

Tarjoamme psykoterapiaa nuorille ja aikuisille sekä perheterapiaa. Psykoterapia voidaan toteuttaa lyhyt- tai pitkäkestoisena. Psykoterapia voi olla omakustanteista tai toteutua esimerkiksi vakuutusyhtiön, terveydenhuollon tai Kelan tukemana joko kuntoutuspsykoterapiana tai Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena.

Lue lisää

Kartta, johon on merkitty Medisharen osoite

Ajanvaraus

Varaa aika neuropsykologiseen tutkimukseen tai tiedustele vapaita kuntoutuspaikkoja Medisharen toimistosta puhelimitse 020 7959 250, sähköpostitse info@medishare.fi tai yhteydenotto-lomakkeella.

Varaa aika